Om oss

Nittedal Sjokoladefabrikk er en mikrosjokoladefabrikk. Vi lager sjokolade av kakaobønner fra ulike steder i verden, både mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade og sjokolade med forskjellige smaker. Og ikke minst lager vi konfekt. Andre har skrevet om oss, så du kan lese om oss her:

https://www.franittedal.no/news/2020/07/nittedal-sjokoladefabrikk/

https://scanmagazine.co.uk/nittedal-chocolate-factory-a-norwegian-chocolate-fairytale/

Det startet med 2 kg kakaobønner i bagasjen etter et oppdrag for et bistandsprosjekt på Madagaskar i 2012. Nysgjerrigheten rundt hvordan disse kakaobønnene kunne bli til sjokolade ble starten på et lite, norsk sjokoladeeventyr. Idag er vi et lite, men godt etablert selskap med distribusjon gjennom lokale kafeer og andre nisjebutikker. Nittedal Sjokoladefabrikk består for øyeblikket av Bjarne Nielsen, utdannet realfagslærer og selvlært sjokolademaker, Nina Andreassen, faglært konditor, og to ompalompaer; Katinka Eckhoff og Fia Gjelsvik.

Nittedal Sjokoladefabrikk AS, Org nr 925044334

Adresse: Birkelundveien 66, 1481 Hagan (kortsiden av bygget, høyre side om du står med ryggen mot elva)

Finn oss:

På grunn av raset, viser GPS ofte feil vei. Du må kjøre inn fra Kirkeveien, på omkjøringsvei via klubbhuset til Gjelleråsen IF. Til venstre ved klubbhuset, og inn langs anleggsarbeidet. Du finner inngangen vår innerst i kroken bak den blå containeren.

Kontakt oss gjerne på Facebook https://www.facebook.com/nittedalsjokoladadefabrikk eller på ordre@nittedalsjokoladefabrikk.no